Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je tal van praktische informatie over het feest, onderaan vindt u de huisregels. Het is belangrijk deze goed door te lezen zodat je weet waar je aan toe bent. We willen er graag een fantastisch evenement van maken. Heb je vragen, tips of andere dringende zaken die je wilt melden, stuur dan een even een mail. We staan altijd open voor suggesties. 

Waar wordt Haringfeesten XL gehouden?

Op het middenplein van het spuiplein te Breskens.

Wat is er te doen op Haringfeesten XL?

Terwijl de kinderen geschminkt op de springkussens spelen Geniet jij van grootse live-bands en artiesten die optreden op het openluchtpodium en kun je genieten van Hollandse nieuwe, oesters, Broodjes gerookte vis, een zak freit met snacks of gewoon een goed glas bier!

Moet ik toegang tickets hebben voor de haringfeesten XL?

Nee, haringfeesten XL is gratis te bezoeken voor iedereen dankzij onze sponsoren.

Van hoelaat tot hoelaat is haringfeesten XL

Om 13.00uur zal het terrein openen en de laatste band zal om 01.00 uur stoppen.

Waar kan ik parkeren?

 Parkeren kan direct aan het spuiplein en oranjeplein of direct er rondom. Let wel op de blauwe zone, je bent dus verplicht een parkeerschijf te leggen. Het is verboden om te parkeren op de parking van het winkelhart Breskens.

Hoe kom ik op de haringfeesten Breskens met het openbaar vervoer?

Met de bus via lijn 42 kun je nagenoeg direct bij het festival terrein komen. Met de fietsvoetveer vanaf Vlissingen is het na aanmeren nog enkele minuten lopen.

Wat is er allemaal te eten op Haringfeesten XL?

Dit verschilt per jaar, maar doorgaans zullen er natuurlijk Hollandse Nieuwe, broodjes gerookte vis, oesters, snacks en frites te krijgen zijn.

 Kan ik op het festival pinnen?

Je kunt zowel pinnen als contant betalen.

Welke bands treden op?

Dit word in aanloop naar het evenement via de socials bekend gemaakt!

Naar wie gaat de opbrengst als ik ‘’Maatje’’ word?

Per ‘’Maatje’’ word er jaarlijks 3 euro overgeboekt naar stichting de vuurtoren Breskens ten behoeve voor het behoud en onderhoud van de vuurtoren Breskens.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.